Det nyeste fashion website har netop ramt i Danmark

Så blev det tid til at det nye fashionsite blev åbnet i Danmark. Navnet på shoppen får du snart – men vi skal først lige se på hvad det er der gør dette website ekstra spændende, når man sammenligner med alle de andre hjemmesider der eksisterer på nettet.

Hvad er det der gør det her mode site skulle være anderledes sammenlignet med de andre?

Det er helt enkelt: I stedet for at det er nødvendigt at se på flere hjemmesider kan man nøjes med kun at kigge på http://ModeKup.dk – her samles nemlig alt, så du på den måde bare skal kigge ét sted, og stadig kan få alt med på én gang.

Men hvorledes fungerer det?

ModeKup har været så smarte at samle alle varer fra de helt store fashion websites, herunder Boozt, Zalando, Stylepit og mange flere. Det gør at du kan spare tid, og har muligheden for at finde alt som du står og mangler samme sted, så du slipper for at være nødt til at kigge rundt på mange sites.

Køber man så direkte hos ModeKup?

Dog ikke, for det er stadig fashionsiderne som står for den del. Det smarte som ModeKup i stedet gør er, at samle alle de her helt ekstremt mange stykker tøj og mode, så du på samme sted kan se alle de fashion og mode produkter. Du skal bare klikke på enten billederne eller knapperne, og derefter bliver videresendt direkte til produktet hos Zalando, Boozt, Stylepit eller hvem der nu end forhandler det.

Hvor kan jeg få mere af vide om det her fænomenale mode website?

Godt du spørger – for ModeKup.dk er nemlig virkelig aktive på social media så som Facebook, Pinterest og Google+. Du finder dem ved bare at søge efter dem på ModeKup eller ModeKup.dk.

Hvis man nu gerne vil i kontakt med stifterne af websitet – hvordan kan det så lade sig gøre?

Hvis du nu fx gerne vil annoncere på sitet, give ris og ros eller noget andet, så skal du blot gå over til deres kontaktside. Her vil du kunne sende en e-mail direkte til de som har skabt siden.

Lad mig høre alle dine kommentarer i kommentarfelterne herunder!

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *