Du kan faktisk godt få et billigt badeværelse

Badeværelser er for de fleste en dyr fornøjelse. Og det kan sagtens ske, at det sjove bliver mindre sjovt, når regningen kommer. I mange tilfælde overstiger regningen 100.000 kr., når projektet er færdigt.

Projekt-badeværelse er ikke alene dyrt, men også meget besværligt. Gennem ugerne vil du skulle træffe beslutninger. Det er stressende. Så skal du vælge om du vil have sorte klinker. Bagefter kommer han og spørger, om du vil have en fritstående brusekabine. Og pludselig, når du mindst venter det, er der en fejl. De skal lægge nogle rør om, ellers kan det ikke fungerer. Nu koster det pludseligt langt over 100.000 kr.

Det er super ærgerligt, for et skønt badeværelse fortjener vi alle. Processen skal være nem, billig og enkel.

Hvis bare…

 

Hvad du kan gøre

Man kan altid gøre noget selv, ikke sagt på en patriotisk måde. Men det kan du altså. Så hæng fast, du vil ikke blive skuffet.

 

Start med at find møblerne, så spare du penge. Du må aldrig gøre badeværelset til et impulskøb. Overvej. Vent. Kig nye steder. Og gør det så forfra igen. Når nogle uger, måske måneder, er gået, vil du have alt det du har brug. Du har købt cement, klinker, gulvvarme, toilet og bruser.

Det bedste er, at du har fået det hele på tilbud.

Hvis du venter, vil tilbuddene komme til dig. De er tålmodigheden værd. I nogle tilfælde kan du spare over 50%, og det er noget, du kan mærke på pungen.

 

Du gør det også nemmere for virksomheden. Der tilbud bliver derfor kun baseret på timer. Og det ved de noget om. Årsagen til at projekter trækker ud er ikke virksomhedens skyld – ikke direkte. Det er deres leverandør, som er for langsom. De får ikke klinkerne til tiden, eller så er der noget galt med dem.

En hver murer virksomhed vil leverer til tiden. Desto før de er færdige, desto før får de pengene. Så bær over med vores kære håndværkere, de er ofte ikke skyld i at et projekt trækker ud.

 

Prisen kommer derfor i bund. Når virksomheden kun skal give dig tilbud ud fra pris, kan de nemmere gå ned i pris. Og det er jo meget bedre. Det er altså vejen til et meget billigere badeværelse.

 

En overraskelse, du ikke skal gå glip af

De sidste 2 år har en virksomhed gjort sig bemærket. De er en badeværelse-bygger-virksomhed, så det er ikke i de almindelige medier. Opmærksomheden kommer fra byggebranchen. Deres referencer taler for sig selv. Besøg deres side, få badeværelse inspiration – klik her.

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *