Ituslåede fliser er et hemmeligt trick til badeværelser

Tiden er inde, hvis du vil have et badeværelse dette år. Ombygningen er stor og omfattende. Nogle gange kan det tage op til 3 måneder! Forestil dig lige at skulle ud i kulden hver eneste dag i december måned, blot for at få et varmt bad, hvorefter du igen skal du i kulden? Det er ikke særligt rart.

Tiden, det tager er selvfølgelig relativ. For nylig kom der et nyt firma frem, der kan gøre det på meget mindre end 3 måneder. Faktisk gør de det på ca. 1 måned – det er hurtigt. Mere om den senere.

Her er lidt ideer, du kan bygge videre på.

Når du vil have et badeværelse, der får BoBedre til at ligne noget fra fortiden, skal du have epoxy gulv. Epoxy er en maling og et overlag, du maler ovenpå slebet beton. Det er særdeles unikt, og du kan meget nemt skabe dit eget udtryk. Prisen vil derfor komme deropad. Malingen kan du selv købe, men hele arbejdet med, at først skal dit gulv fjernes, så lægges gulvvarme, så et lag beton, så skal det slibes og så skal epoxy maling på er lang. Tålmodigheden vil her være godt.

Et store baderum er en luksus, men har du prøvet et stort brusehoved? Sikke en følelse. Du træder ind, og hele din krop er under vand.

Overvej også kalkfrit vand. Det er faktisk en ganske nem installation. Prisen vil stige, men glæden vil overgå det – tro os. Først og fremmest vil vandet i vandhanen blive bedre. Dit bestik vil aldrig få kalkpletter efter en tur i opvaskeren. Og hvad angår for bruseren, vil vandet føles langt mere blødt. Din hud vil ikke være lige så tør. Prisen for denne installation er alt fra 8.000 kr. til 20.000 kr.

Tænk også funktionelt. Bor du småt, skal du tænke dig om. Hvis du gør, kan du få mange flere kvadratmeter – det føles hvert fald sådan. Selv hvilke farver du vælger, har en kæmpe betydning. træd derfor forsigtigt.

Og tænk meget kreativt. Ikke bare i indretning, men også i de møbler du køber. Fliser er normalvis rigtig dyre. En ting, du kan spare på er faktisk netop fliser, mange overser dog denne mulighed. Fliser i flere, forskellige farver er meget flot. Nogle gamle, retro fliser kan hurtigt blive flotte. Slå dem i flere stykker, og læg dem en for en.

Leverandører i Roskilde. Du kan finde mange håndværkere, der kan lave nyt badeværelse Roskilde. Badmodul.dk er en af dem. Tjek dem ud.

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *